betaalbaar online

Ga voor snel en betaalbaar met
een lease website van Betaalbaar Online

Elke startende ondernemers wil een fantastische website om op een goede manier met de onderneming te starten. Elke website is echter maatwerk en er is niet altijd budget beschikbaar om met de website volledig uit te pakken. Een goede website voldoet aan een aantal eisen en daar gaan best wel wat uren in zitten. Je wilt een goed functionerende mobiele versie van je website, je website moet snel zijn, je wilt dat je website goed vindbaar is en het moet geschikt zijn voor alle apparaten. Speciaal voor startende ondernemers of bedrijven die weinig budget hebben, hebben we een uniek concept gecreëerd : je kunt nu een website leasen. Het wordt steeds belangrijker om online zichtbaar te zijn en dat gaat meestal gepaard met een forse investering. Nu hoef je je geen zorgen meer te maken over de kosten. We zorgen ervoor dat je website snel online is voor een vast bedrag per maand. Je hoeft dus niet in één keer een grote investering te doen, we doen het slimmer.

De voordelen van een website leasen

Er zijn vele voordelen te bedenken als het gaat om een website leasen. Allereerst vinden we het belangrijk dat we een CMS WordPress website maken die je zelf makkelijk bij kunt houden. We voorzien je website van een fris en mooi design en het is snel klaar zodat je snel aan de slag kunt gaan met je onderneming of bedrijf. Je website is voorzien in een snelle hosting, we maken een responsive design waardoor de website geschikt is voor smartphones, computers en tablets. De website is goed vindbaar in Google en we nemen de updates, het onderhoud en de beveiliging uit handen. Je hebt altijd een vast contactpersoon bij ons en we reageren al binnen twee dagen, of je nu mailt, belt of whatsappt. Dit alles kan bij Betaalbaar Online voor een vaste prijs.

Wat je van ons kunt verwachten

Op het moment dat je een website wilt leasen bij Betaalbaar Online, gaan we eerst in kaart brengen wat de wensen zijn. Je kunt ons diverse materialen aanleveren, denk aan een logo, foto’s die je graag op je website zou willen, teksten en natuurlijk je huisstijl. Aan de hand van jouw wensen gaan we aan de slag en maken we een eerste opzet. De eerste opzet krijg je te zien en op basis van jouw feedback gaan we de website fine-tunen. Als je tevreden bent, zetten we de website live en krijg je een beheerders account zodat je zelf met je website aan de slag kunt, mocht je iets willen aanpassen of uitbreiden. We zorgen dat je website goed werkt en dat je site altijd goed bereikbaar is. Jij bent en blijft wel de eigenaar van de website.

Je least al een website voor een vast bedrag van €69,- per maand. Bij het bouwen van de website worden eenmalig opstartkosten van €299,- in rekening gebracht. Na 12 maanden is de website volledig van jou en hoeft geen lease prijs meer te betalen, voor dit zeer betaalbare tarief heb je een volledig nieuwe website die voldoet aan alle verwachtingen. Met een minimale investering is je website dus zo online en voor dit lage tarief. Wil je de website helemaal af maken en je niet bezig hoeven houden met ingewikkelde updates? Voor een klein bedrag van €35 per maand sluit je een Luxe support abonnement bij ons af. Dit Luxe support abonnement bestaat uit een eigen domein met .nl of .com of het nu een bestaand domein is of een nieuw domein, we regelen het voor je. Mocht je al een bestaand domein hebben dan verhuizen we deze kosteloos over, mocht je er geen hebben dan maken we een nieuw domein aan. Daarnaast kun je om je website helemaal af te maken, ook een eigen e-mailadres krijgen die compleet veilig is en waarbij de e-mails goed binnen komen. Een eerste e-mailadres is vaak een info@jouwdomeinnaam.nl of naam@jouwdomeinnaam.nl. Mocht je meerdere mailadressen willen is dat geen probleem, voor €10 extra per maand per extra e-mailadres, heb je een compleet nieuw mailadres.

De websites worden gehost in een veilige omgeving en wij regelen het technisch onderhoud voor je. WordPress wordt veelal gebruikt omdat het voor jou makkelijk te gebruiken is. Wij zorgen dat de website altijd up-to-date is, jij kunt je focussen op je onderneming en wij zorgen voor de rest. Jij als klant staat bij ons centraal dus mochten er vragen zijn of kom je ergens niet uit, we staan met onze support altijd klaar om je te helpen via mail, telefonisch of via whatsapp.

Wil je de lusten van een nieuwe website, goede vindbaarheid in Google en meer leads, maar wil je niet de lasten zoals onderhoud en servicebeheer? Neem contact met ons op, we staan klaar om je te helpen.

Dit krijg je bij ons ook GRATIS 

Gratis stockfoto's

Mocht je geen goed beeldmateriaal hebben, zorgen wij voor professionele stockfoto’s. Deze doen wij er GRATIS voor je bij.

Gratis Domeinnaam

Wij zetten voor onze klanten altijd dat ene stapje verder, daarom ontvang je van ons ook je .NL domeinnaam GRATIS.

w

Gratis support

Ook als je website online is gaat onze service gewoon door, dankzij onze GRATIS support dagelijks tot 22 uur.

Bij Betaalbaar Online zijn wij open en eerlijk over de tarieven, want wij houden zelf ook niet van de verassing achteraf en of die hele kleine verveelende lettertjes. kortom al onze tarieven zijn altijd ALL-in alles. En bij ons ALTIJD GRATIS SUPPORT.

betaalbaar online

Website huren

Speciaal voor startende ondernemers of bedrijven die weinig budget hebben, hebben we een uniek concept gecreëerd : je kunt nu een website leasen of huren.

Wat onze klanten je graag willen vertellen

Johan - Frietjemet.nl

“Een vakkundig bedrijf waarbij de koffie altijd klaarstaat. Ik heb nu een tweede website door Betaalbaar Online laten maken, omdat het bij de eerste website helemaal super was gegaan. In een korte tijd werd mijn website veel beter bezocht waardoor ik meer offerteaanvragen kreeg en dus meer omzet genereer. Ook mijn tweede website ziet er weer heel mooi uit mede door Betaalbaar Online. Het is een top bedrijf. Is duidelijk naar zijn klanten toe en de koffie staat altijd klaar. Kortom een bedrijf waar ik graag zaken mee doe”

Rene Hendrikx - De Vakverhuizer

“Fijne samenwerking, Betaalbaar Online komt zijn afspraken na. Silvio heeft voor ons een website gebouwd, alles in goed overleg. Er werd de tijd genomen voor de klant en afspraken werden netjes nagekomen. Ook een aantal aanpassingen van onze kant, waren geen probleem en werden keurig aangepast. Vandaar een hele fijne samenwerking!”

betaalbaar online

Nieuwsgierig geworden?