Betaalbaar Online referenties

Wat klanten over ons zeggen…

Wat zijn de ervaringen van klanten met Betaalbaar-online.nl. Lees hieronder diverse recensies van klanten van Betaalbaar-online.nl.

Heeft u andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Reviews Betaalbaar-online.nl

Barry H & B entertainment

“Betaalbaar Online heeft voor ons een prachtige en zeer goed vindbare website gemaakt. Veel kennis en vakmanschap in huis. Maar ook zeer zeker heel erg klantvriendelijk. En niet altijd een factuurtje als hij op ons verzoek iets moest aanpassen of veranderen.”

Johan Kerren - Het Popcornpaleis

“Betaalbaar online maakt je website helemaal op maat, zoals je het maar wilt hebben. Door hun expertise ziet mijn website er nu fantastisch uit. Dankzij Betaalbaar Online ben ik op het web nu veel zichtbaarder dan voorheen, waardoor ik nu bovenaan sta en hierdoor meer offertes voor de klanten mag maken.”

Adrie Bijsterveld - Bijsterveld schilderwerken

“Helemaal top, uitstekende communicatie en geen nadelige verrassingen achteraf. Goede communicatie en zeer tijdige aflevering website.”

Rachid Karidi - Kalo Koffie

“Silvio is een fijne man om mee samen te werken. Hij communiceert in normale “mensentaal” Kortom, prettige ervaring!.”

Francien v/d Ven -Dementie in Beeld

“Silvio komt met goede ideeën en heeft een frisse kijk! Je kunt merken dat hij zeer ervaren en bedreven is. Frisse ideeën en originele input.”

Pedi-Joy

“Klantvriendelijkheid en kennis. Ze weten waar ze over praten. We hadden een website die niet goed functioneerde en zijn daarmee naar Betaalbaar Online gegaan om te kijken wat er verbeterd zou kunnen worden. We zijn uitstekend geholpen, ze hebben kleine dingen op onze site aangepast, waardoor deze nu stukken beter te vinden is en beter functioneert. TOP!”

Richard Deijkers - Deijkers meubelen

“Meedenken met de klant, altijd bereikbaar voor advies en klantgericht werken. Hele goede ervaring met het bedrijf. Het bedrijf biedt hele goede service en advies.”

Kim verouden - ZorgenKind

“Workshop “Website bouwen” was echt super gaaf. Ik was totaal niet bekend met websites maken maar heb met de WordPress workshop bij Silvio heel veel geleerd in 1 dag. Nu staat mijn websitebasis klaar en kan ik zelf verder met bouwen, superleuk! Bedankt voor je enthousiaste input.”

Mike Krol - Tajima Europe

“Goede webdesigner die zijn afspraken nakomt. Silvio heeft voor ons de website relatief snel gebouwd en heeft alle extra gewenste modules toegepast. Ook aanpassingen die wij nog achteraf wilden hebben zijn goed uitgevoerd, zonder daarvoor hoge kosten in rekening te brengen. Wij zijn zeer tevreden en kunnen Betaalbaar Online dan ook aanbevelen.”

Jet Uijen - Boutique4More

“Meedenkend, snel & accuraat. Zeker gelet op het kleine budget, is het resultaat heel mooi. Er werd goed meegedacht en gezocht naar mogelijkheden en oplossingen.”

Margriet Swinkels - Lopersgroep BV

“Geleverd wat we nodig hadden. Goede service, snelle reacties en goede aftersales.”

Aurelia Wegereef - Grillhouse By Onsz

“Top! Betaalbaar Online biedt het totaalpakket! Service en kwaliteit, aandacht ten top en super samenwerking met geweldig goede adviezen. In één woord TOP!”

Johan - Frietjemet.nl

“Een vakkundig bedrijf waarbij de koffie altijd klaarstaat. Ik heb nu een tweede website door Betaalbaar Online laten maken, omdat het bij de eerste website helemaal super was gegaan. In een korte tijd werd mijn website veel beter bezocht waardoor ik meer offerteaanvragen kreeg en dus meer omzet genereer. Ook mijn tweede website ziet er weer heel mooi uit mede door Betaalbaar Online. Het is een top bedrijf. Is duidelijk naar zijn klanten toe en de koffie staat altijd klaar. Kortom een bedrijf waar ik graag zaken mee doe.”

Rene Hendrikx - De vakverhuizer

“Fijne samenwerking, Betaalbaar Online komt zijn afspraken na. Silvio heeft voor ons een website gebouwd, alles in goed overleg. Er werd de tijd genomen voor de klant en afspraken werden netjes nagekomen. Ook een aantal aanpassingen van onze kant, waren geen probleem en werden keurig aangepast. Vandaar een hele fijne samenwerking!”

A3 uit Mierlo

“Betaalbaar Online 5 sterren. Silvio is een zeer prettig persoon waar je van op aan kan, en ik ervaar het als een uitermate betrouwbare partner.”

Ko van Heugten - Trader Ko

“Super tevreden over deze samenwerking. Silvio van Betaalbaar Online is zeer goed en behulpzaam met alles wat je vraagt, altijd tijd voor je en bouwt mooie websites en altijd een goede oplossing.”

Tobias Alexander - Werkcentrum Groep

Erg mooie website gebouwd waar wij zeer content mee zijn. Silvio en zijn bedrijf Betaalbaar Online zijn ons uitstekend tot dienst geweest m.b.t. de bouw en het onderhoud van onze website. Hij heeft onze ideeën goed geïnterpreteerd en vertaald naar wat nu onze website is. Prijs-kwaliteit is top!

Francien V - Zorgboerderij

“Erg fijne samenwerking met Silvio. En nog echte service. Silvio staat open voor al onze ideeën en weet daar dan net weer een draai aan te geven waardoor het allemaal net wat pakkender wordt. Wij zijn heel tevreden!!”

Benedicte van Houtert - OLT Hunnenbergen

“Erg leuke samenwerking. Fijne samenwerking, met een geweldige website als resultaat. De samenwerking met Silvio was zeer efficiënt, het heeft in korte tijd een heel mooie website opgeleverd en daarbij was het ook nog eens leuk om samen te werken!”

A Bijsterveld

Betaalbaar Online is echt een aanrader voor iedereen. Echt een geweldig bedrijf. Ik ken Silvio van Betaalbaar Online al een hele tijd. Deze man weet echt waar hij over praat. Een ander bedrijf had een pruts website bij me afgeleverd, en ben naar Betaalbaar Online gegaan. In een woord geweldig, hoe ze betrokken zijn bij mijn probleem website. Mijn probleem in deze, is ook hun probleem, en dat bedoel ik. Betrokkenheid, alert en er het mooiste van willen maken. De kans is 0%, dat ik Betaalbaar Online niet als mijn zakenpartner ga bestempelen. In één woord een geweldig bedrijf.

Evelien Manders

“Ik raad iedereen Betaalbaar Online aan, als je een nieuwe website wilt. Bedankt voor het maken van onze website. En voor alle hulp. Ook de tips die ik kreeg kon ik goed gebruiken.”

Erica Brouwers

“Geweldig tevreden met onze website, die ook nog eens goed scoort in Google. Silvio kun je altijd bellen als je vragen hebt. En er wordt met je meegedacht. Onze website ziet er top uit. Wij zijn zeer tevreden. Bedankt Silvio.”

Robin en Aurelia

“Silvio heeft voor ons een website gemaakt, en deze is echt geweldig gelukt. Silvio heeft voor ons een website gemaakt, en deze is echt geweldig gelukt! De site is mooi overzichtelijk en geweldig ingedeeld. De service is echt top, hij is heel erg vriendelijk en helpt je goed. Bij vragen kun je altijd snel bij hem terecht en in afspraken neemt hij echt heel fijn de tijd voor je. De mobiele site is ook echt top, mooi opgebouwd en ziet er erg strak uit! Al met al een geweldige ervaring bij Betaalbaar Online. Ga zo door en we blijven graag klant bij je!”

Willie van Oers

“Een vakman van begin tot eind, waar vele nog van kunnen leren. Van begin tot het einde perfectie. No nonsens en je krijgt het zoals jij het wilt. Juist ook de hulp achteraf ervaar ik als zeer prettig. Daar kunnen anderen nog veel van leren.”

Lieke van Duppen - Lieke Music

“Goede ervaring, fijne samenwerking. Perfecte klantvriendelijkheid en goede hulp bij problemen.”

Wordt jij de volgende?

“Ik zal deze ruimte alvast voor je reserveren.”

betaalbaar online

Nieuwsgierig geworden?