betaalbaar online

Alles wat je nodig hebt,

een eigen website bij Betaalbaar Online

Wij van Betaalbaar online weten als geen ander hoe druk je het hebt als bedrijf of ondernemer. Wij bieden je een totaalpakket om je volledig te ontzorgen. Je kunt bij ons goedkoop een WordPress website laten maken. Een website die voldoet aan al je verwachtingen, die goed vindbaar is op Google en het belangrijkste geen technisch gedoe, alles zit erbij. Voor een zeer betaalbaar tarief van € 899,- heb je een professionele website zonder dat je de hoofdprijs betaald.

Wij gaan All-in

Als je besluit met ons in zee te gaan, gaan wij dat ook volledig met jou. Een vast contactpersoon staat voor je klaar en zorgt ervoor dat je volledig ontzorgt wordt. Vooraf bespreken we de wensen en verwachtingen die je hebt bij een professionele website die volledig bij jou past. Vervolgens gaan wij aan de slag met de inrichting en het ontwerp van jouw website, selecteren we het juiste beeldmateriaal, maken we pagina’s aan en plaatsen we de teksten. Tegen een kleine meerprijs kunnen wij de webteksten voor je schrijven die compleet SEO ingericht zijn.

SEO betekent dat je goed vindbaar bent via Google. Mocht je geen goed beeldmateriaal hebben, zorgen wij voor professionele stockfoto’s. Je sluit bij ons een webhosting- en onderhoudspakket aan voor een klein bedrag van €36,- per maand waarbij we zorgen voor perfecte en veilige webhosting op een betrouwbare server, zorgen we voor de beste beveiliging voor je website, verzorgen we het technisch onderhoud van je website en houden we de updates van de plug-ins van je website bij. De aanpassingen die we ooit nog moeten doen, doen we er tevens voor je bij!

De kansen die we je geven

Maak kennis met de enige webdesigner die je volledig kan ontzorgen en een betaalbare all-in prijs aanbied. Naast dat de website professioneel zal ogen, kunnen we ook andere functies aan je website toevoegen. Hierbij kun je denken aan Google-maps, een contactformulier, een foto-slider, net wat je wilt. Je kunt zorgeloos genieten van je abonnement waarbij we de webhosting verzorgen, de domeinnaam verzorgen, een responsive site creëren die zichtbaar is op elk apparaat, voorzien in de nieuwste functionaliteiten van een website, een gesloten en veilig systeem creëren voor jouw CMS systeem, voorzien in een krachtig service-en licentiepakket met de daarbij behorende back-ups en updates en we bieden je de beste service doordat er snel en adequaat gereageerd wordt door één vast contactpersoon. Wat wil je nog meer?

Ga jij met ons in zee? Neem contact met ons op!

Dit krijg je bij ons ook GRATIS 

Gratis stockfoto's

Mocht je geen goed beeldmateriaal hebben, zorgen wij voor professionele stockfoto’s. Deze doen wij er GRATIS voor je bij.

LEES MEER

Gratis Domeinnaam

Wij zetten voor onze klanten altijd dat ene stapje verder, daarom ontvang je van ons ook je .NL domeinnaam GRATIS.

Lees meer

w

Gratis support

Ook als je website online is gaat onze service gewoon door, dankzij onze GRATIS support dagelijks tot 22 uur.

lees meer

Bij Betaalbaar Online zijn wij open en eerlijk over de tarieven, want wij houden zelf ook niet van de verassing achteraf en of die hele kleine verveelende lettertjes. kortom al onze tarieven zijn altijd ALL-in alles. En bij ons ALTIJD GRATIS SUPPORT.

betaalbaar online

Weer een tevreden klant…

Betaalbaar Online heeft sinds 2000 al meer dan 500 honderd webdesign projecten uitgevoerd voor meer dan vierhonderd klanten. In dit portfolio is een greep uit onze (meest recente) projecten te vinden waardoor jullie een beeld kunnen krijgen van ons werk.

Wat onze klanten je graag willen vertellen

Adrie Bijsterveld - Bijsterveld schilder

“Helemaal top, uitstekende communicatie en geen nadelige verrassingen achteraf. Goede communicatie en zeer tijdige aflevering website”

Rachid Karidi - Kalo Koffie

“Silvio is een fijne man om mee samen te werken. Hij communiceert in normale “mensentaal” Kortom, prettige ervaring”

betaalbaar online

Nieuwsgierig geworden?