betaalbaar online

Alle ingrediënten voor een succesvolle, eigen webshop

 

Onze naam zegt het eigenlijk al, betaalbaar online. Het hoeft geen bakken met geld te kosten om een professionele webwinkel online te krijgen, die ook nog eens goed vindbaar is via Google. We bieden je daarom nu een all-in webwinkel, zonder technisch gedoe maar wel met alle functionaliteiten en IDeal betalingsmethode. Als geen ander snappen we dat een webshop een behoorlijke investering kan zijn als je net begint. Wij hebben daarom een creatieve oplossing bedacht zodat we tegen een betaalbaar tarief van €1099,- en een zorgeloos abonnement van €45,- per maand toch kunnen voorzien in jouw wensen en behoeften en je dromen alsnog uit zullen komen.

We doen alles voor jouw online succes

We geven je webshop vorm in een professioneel responsive design. Hierdoor is je webshop ook via andere apparaten zichtbaar en kan er ook eenvoudig via een telefoon bij jouw worden geshopt. Jouw webshop bevindt zich bij ons in een vertrouwde CMS omgeving waardoor hackers geen kans krijgen. De webshop blijft dus altijd in jouw bezit en zal altijd werken. We creëren een eenvoudige tool voor voorraad beheer, zodat je zelf de voorraad kunt aanpassen en deze automatisch verandert na een bestelling. Je hebt geen aparte software nodig en wij voorzien je webshop van de nodige updates en back-ups. We voorzien je website van productcategorieën, creëren een klant inlog systeem en voldoen volledig aan de AVG wetgeving. We kunnen je webshop in meerdere talen vormgeven en zorgen dat je webteksten zoekmachine vriendelijk zijn. Mocht je ergens niet uitkomen staat ons vaste contactpersoon voor jou klaar, samen komen we er uit en komt het gegarandeerd goed.

Eigenaar van een complete webwinkel

Bij ons ben je volledig zelf eigenaar. Dat betekent dat we de webshop inrichten naar jouw voorkeur, uiteraard met ons advies. We bundelen de krachten en voorzien je webshop in belangrijke onderdelen zoals verzendmogelijkheden en betaalmogelijkheden. Wij regelen het technisch onderhoud, jij kunt vanaf de bank je webwinkel eenvoudig aanpassen. We activeren functies zoals een fotoslider of een contactformulier of iets anders wat je wenst en voegen dit toe aan de webshop. Geef je ons goedkeuring? Dan plaatsen we je webshop in de live omgeving en is jouw webshop dé oplossing om je producten online aan te bieden met een professionele uitstraling. Jouw webshop vormt nu hét gezicht van je onderneming.

Gaan de eerste pakketjes al bijna deur uit en kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Neem contact met ons op, telefonisch, via mail of via Whatsapp. De keuze is aan jou!

Dit krijg je bij ons ook GRATIS 

Gratis stockfoto's

Mocht je geen goed beeldmateriaal hebben, zorgen wij voor professionele stockfoto’s. Deze doen wij er GRATIS voor je bij.

Gratis Domeinnaam

Wij zetten voor onze klanten altijd dat ene stapje verder, daarom ontvang je van ons ook je .NL domeinnaam GRATIS.

w

Gratis support

Ook als je website online is gaat onze service gewoon door, dankzij onze GRATIS support dagelijks tot 22 uur.

Bij Betaalbaar Online zijn wij open en eerlijk over de tarieven, want wij houden zelf ook niet van de verassing achteraf en of die hele kleine verveelende lettertjes. kortom al onze tarieven zijn altijd ALL-in alles. En bij ons ALTIJD GRATIS SUPPORT.

betaalbaar online

Webshop Compleet

Onze naam zegt het eigenlijk al, betaalbaar online. Het hoeft geen bakken met geld te kosten om een professionele webwinkel online te krijgen, die ook nog eens goed vindbaar is via Google.

Wat onze klanten je graag willen vertellen

Jet Uijen - Boutique4More

“Meedenkend, snel & accuraat. Zeker gelet op het kleine budget, is het resultaat heel mooi. Er werd goed meegedacht en gezocht naar mogelijkheden en oplossingen”

Aurelia Wegereef - Grillhouse By Onsz

“Top! Betaalbaar Online biedt het totaalpakket! Service en kwaliteit, aandacht ten top en super samenwerking met geweldig goede adviezen. In één woord TOP!”

betaalbaar online

Nieuwsgierig geworden?